Vores efterskole er en idrætsefterskole på heden i Midtjylland, som byder på noget for alle

Vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig skole, der byder på et bredt udvalg af forskelligartede fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på idræt. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsgrene som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på mere end sport. I kraft af de naturskønne omgivelser lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både sjove og aktive fag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i eksempelvis musik eller design. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens undervisning, vil du med garanti – også udenfor efterskolens undervisningstid – få masser af oplevelser. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det sker både i form af de studieture og rejser, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to udlandsrejser. En af de to rejser går til Norge, og her får eleverne med outdoor som linjefag, chancen for at overnatte udendørs i vildmarken. Studietur nummer to har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På deres linje er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Trods det at efterskolen officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fokusfag, der tiltaler dig – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>