Vil du helst anskaffe dig EUR-paller eller en europalle?

I tilfælde af, at emnet for debatten er transport af kostbart gods, startes der jævnligt uenighed om den overlegne løsning. En del sværger f.eks. til kolossale fragtskibe, imens de øvrige bedst kan lide transport via tog. Gældende for alle uden undtagelse er imedens, at det uberørt af fragtningsmetoden er væsentligt at indhandle robuste paller (www.jyskpalleimport.dk/default.asp) i høj kvalitet, som de transporterede varer kan stilles på under transporten. Her opstår det gode, gamle dilemma: Hvad er bedst – en europalle (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32) eller EUR-paller (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33)…?

Ja, det er hyppigt relativt vanskeligt at sige, da EUR-paller reelt ligner europallen. Fx er de begge ISPM-15 blåstemplede, og det betyder, at pallerne er blevet tilført varme og blåstemplede ifølge de retsgyldige krav. Dette forringer muligheden for, at du uden dit vidende kommer til at medbragt insekter samtidig med dine godsvarer.

Normalt kan du imødse, at hver europalle kan udstå en samlet vægt på 1,5 ton. Er dit gods tungere end 1½ ton, må du dog ikke gå udenom pallerne. Det er nemlig muligt at lægge flere forskellige paller på hinanden og således styrke dine pallers vægtmaksimum. Tre paller giver således udslag i en vægttolerance på nogenlunde 4,5 tons. Dog må det ikke være denne kvalitet, der skyld i, at du benytter en europalle og ikke EUR-pallerne, eftersom EUR-paller tilbyder en lignende tolerance og endvidere, ligesom europallerne, er gode for naturen. Pallerne er jo temmelig kostbare som genbrugspaller, og dvs., at du faktisk lejer pallerne og ganske enkelt kan tilbagelevere dem i det sekund, du er færdig med at bruge dem.

Der er altså blot én ting at konstatere, hvilket er, at du uanset hvilke træpaller, du foretrækker, kan være helt sikker på at modtage fantastiske og stærke paller.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.