Vælg et kursuscenter i København i skønne omgivelser

Er du ansvarlig for at arrangere et kursus København, og leder du efter nogle indbydende mødelokaler i et kursuscenter? Som et resultat af årtiers erfaring i kursusbranchen besidder vi ekspertisen til at være kulissen for hvad som helst fra interne møder til seminarer for ansatte. Som følge heraf sætter vi en ære i, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vores medarbejdere er klar over hvad du forventer af medarbejderne samt vores mødefaciliteter. Informationerne benytter vi til at sikre valget af de rette mødelokaler, som alle er indrettet til at fungere som en særlig kulisse for et optimalt miljø for dit møde København.

Alle mødelokaler beskrives bedst som rummelige med et pænt interiør såvel som en fantastisk udsigt til de smukke træer i vores helt eget parkanlæg. For at gøre det enklest muligt for dig som konferencearrangør her på stedet er samtlige mødefaciliteter ydermere besat med al den teknik, som man som arrangør har brug for i forbindelse med et møde eller lignende. Mødefaciliteternes hjælpemidler indeholder fx anlæg til lyd, video og DVD, whiteboard, flipover, computer, trådløst internet såvel som ADSL forbindelse samt LCD projektorer. Hvert eneste hjælpemiddel er med garanti i høj kvalitet.

Når du lejer vores kursuslokaler, kan dine kursusdeltagere at tanke op mellem oplæggene ved hjælp af et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, der er anrettet ved anretningsborde rundt omkring nær ved kursuslokalerne. Derudover kan du forkæle dine mødedeltagere med en velanrettet buffetopstilling til morgen og frokost såvel som et delikat gourmetmiddagsmåltid af friske fødevarer fra lokalområdet, der så vidt muligt er økologiske. Gourmetkøkkenet sørger naturligvis desuden for en særlig kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine kursusdeltagere, efter aftale.

Vil du sikre kursisterne på dit faglige arrangement mulighed for at slappe af og følge op på de mange indtryk? Til det formål har vi lavet et afslapningsrum her på konferencecentret, hvor det er muligt at bruge en massagestol eller oven i købet sidde med høretelefoner og slappe af til musik af en hvilken som helst art. Ønsker nogle af kursisterne på dit kursus København at trække lidt frisk luft, er det oven i købet en oplagt mulighed at medbringe en MP3-afspiller, der kan afspille alle mulige slags afslapningsmusik, og tage en spadseretur i vores storslåede parkanlæg. Vil du finde de ideelle konferencelokaler København til et møde, er der dermed flere aktiver ved at se nærmere på vores konferencecenter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>