Uenighed om prioriteringen mellem min mand og jeg – hegnsstolper + havelåger vs. kager og pølser og skattejagt

Undertegnede går i de her dage & spekulerer over barnets fødselsdagsfest for børnehaven vedrørende lagkafefyld samt boller, så lader kæresten til ikk at kunne kaste sine tanker på noget andet end havelåger og hegnsstolper. Ej seriøst. Jeg og min kæresten skal se at få ombytte abildgårdens forhenværende gitterværk, og det projekt kræver ubrugte hegnsstolper og at jeg og ham ska’ udse et valg mellem utallige diverse havelåger. Det er fair nok men kan haveprojektet ik lige afvente til når jeg og ham har klaret fødselsdagen, hvor jeg og ham får 25 glade unger på besøg? Alt det festivitas er virkelig anspændt at ordne helt alene, mener undertegnede.

Manden og jeg har talt om at få højere havelågen, og for nyligt fandt kæresten nogle robuste og lækre havelåger, som samtidig har lås. Den tanke lyder godt, idet min mand og mig bor et sted, hvor der har været utallige indbrud.

Personligt har jeg aldrig funderet over hvad jeg bedst kan lide inden for hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har før været sådan noget, som var der i forvejen, der hvor jeg har levet som lille pige. Men jeg og manden skal tage bestik af den slags, nu hvor jeg og manden ejer villa. Min mand er kommet frem til flere rutinerede forhandlere på nettet og vil ikke afgøre valget af hegnsstolper i aluminium eller træ. Personligt er jeg sandsynligvis gladest for træ, meeen aluminiums hegnsstolper er vidst mere holdbare?

Så snart børnene er fodret af med underholdning og bananlagkage, så ka’ manden og jeg i fællesskab bestille hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så tror jeg ikke, at jeg får fred for min kærestes snak vedr. haveplaner, hegnsstolper, træ vs. aluminium og det gode ved ved havelåger med lås.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.