Trailer: på godt og ondt

For at alle må passe ind i Danmark, bliver der i alle situationer bestemte uskrevne regler, der følger med tilværelsen. Nu hvor Karen og jeg har fået status som et småborgerligt dansk ægtepar med typehus, bryggers, to velopdragne unger samt et køretøj med den berømte jydekrog, er det på tide, at vi vil have den trailer, som egentlig burde være fast inventar i villaen.

Godt nok forbliver alting ej lige nemt. Ligegodt er jeg endnu ikke helt tilpas i dette univers. Om der ikke er et par af jer ganske trænede parcelhusejere, som kan give et tip om, hvor man ville kunne finde en billig anhænger, som er perfekt til vores krav, ville det som følge heraf blive spændende at høre?

Kort sagt bliver vores krav til traileren på ingen måde noget specielt. Alle de ting, som følger med, hvis man har eget parcelhus såvel som en stor have, skal den bare kunne benyttes til. Det medfører, at den trailer, vi køber, ville skulle benyttes til at transportere gammelt skrammel såvel som grene og lignende fra haven ud på kvarterets genbrugsplads. Et par gange årligt skal den endvidere måske også anvendes til en IKEA-udflugt.

Bare en på alle måder almindelig trailer skal vi således bruge. Det ville tillige være væsentligt at høre jer om, hvad for en trailer, der kan matche til konens og mine forventninger, når vi nu er i gang med at tale om hvilke funktioner en trailer skal have. At smide penge ud af vinduet, slipper vi forhåbentlig på den måde for. Kan man finde fordelagtige trailer tilbud for private hos forhandlerne, og bør vi f.eks. for enhver pris betale for et dyrt mærke som Variant, eller er de billigere mærker lige så effektive i brug? Noget andet, der kunne være relevant at høre jeres bud på, er, om hvorvidt det kunne være en mulighed at investere i en trailer, der ikke er fabriksny, eller om det betyder, at vi ville skulle benytte en masse penge på trailer reservedele?

Så skriv løs med jeres input & brugbare referencer til lokale steder, som både har trailer tilbud samt trailere, som er brugte samt et omfangsrigt udvalg af trailer reservedele, sådan, at vi kan tage hen dertil og kigge nærmere på anhængerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>