Spar penge med et solvarmeanlæg eller et pillefyr

Der er flere måder, hvorpå man kan få varme samt elektricitet til ens hjem. Mere end 60 % af de danske husstande modtager det med fjernvarmenettet samt kraftværker/kraftvarmeværker, men der er faktisk kommet flere nye, besparende samt mere miljøvenlige løsninger. Eksempelvis kan du benytte et træpillefyr, et solcelleanlæg eller få et jordvarmeanlæg. Dette er faktisk begyndt at blive noget helt almindeligt, specielt på det vestlige Sjælland. Det er en VVS installatør, som skal ordne varmekilderne.

Et solcelleanlæg vil udlede el/varme ved hjælp af energi fra solen, og det er prisbilligt, og for resten miljørigtigt, da der vil blive udledt energi, som er CO2-fri. Et solcelleanlæg består af skiver af silicium, et metalpanel + gitter af metal og glas foroven, som en VVS installatør Vestsjælland anbringer på dit tag. Det koster en del penge at få konstrueret dette solcelleanlæg, men derimod er det gratis bagefter & fordelagtigt for miljøet.

En installation af varmepumper giver dig varme fra jorden. Det vil foregå således, at en varmepumpe installation pumper jordens varme op til et jordvarmeanlæg. Denne installation af varmepumper har hermed bragt varmen fra jorden ind i hjemmet. En VVS installatør kan fikse det hele for dig. Dette er også en billig, miljøvenlig og CO2-fri mulighed.

Et pillefyr er et alternativ til gas-/oliefyring, og for resten er dette træpillefyr langt mere miljøvenligt og billigere. Også her er det en VVS installatør; Vestsjælland, der fikser pillefyret for dig, men dog er det din egen opgave at skaffe piller og fyre på dit pillefyr. Er du interesseret i enten et solvarmeanlæg, en varmepumpe installation eller et træpillefyr? Kontakt en VVS installatør – Vestsjælland nu. Vi skal passe på vores miljø!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.