Slip for at betale store penge ved investering i et pillefyr

Et sted, som egentlig tilbød tilfredsstillende rådgivning, føltes det problematisk at opstøve, mens jeg tænkte på at købe et pillefyr. En sælger giver som hovedregel subjektive forslag, fordi han jo gerne vil tjene penge selv, så den bedste idé er ikke hver gang at ringe til en sælger.

Den nemmeste løsning bliver helt sikkert at spørge privatpersoner, som selv bruger pillefyr samt dermed vil oplyse om de fleste problemer samt glædeligheder. Det, som bekymrede mig hovedsageligt omkring et pillefyr, syntes at være, om man reelt får mulighed for at tjene penge. Faktisk eksisterede der her næppe usikkerhed – i forhold til fyringsolie forbliver træpiller betydeligt billigere. Du sparer i kontrast til solceller & jordvarmeanlæg med det samme slanter i samme størrelse som din installationsomkostning, således at investeringen let er prisen værd.

I spørgsmålet omkring bæredygtighed & udledning af kemikalier, så bliver anvendelse af piller af træ, der produceres af overskydende savspåner fra industrien, mere naturvenligt i forhold til fyringsolie, og et pillefyr betragtes som mindre forurenende sammenlignet med et fyr med olie. Der eksisterer helt klart en smule flere behov til vedligeholdelse, hvis man har et pillefyr i forhold til elvarme eller gas. Du bliver tvunget til selv at fylde træpiller i, og det kan bestemt betragtes som hårdt og beskidt arbejde. Fyret bør tilmed tømmes for aske & ordnes nogle gange.

De fleste synes dog, at lidt håndarbejde ikke skal opveje en indtjening på mange 1000 kroner pr. sæson.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>