Slibning af metal giver emnet en æstetisk finish

Leder du efter den perfekte overfladebehandlingsteknik af blandt andet aluminium, rustfrit stål, messing og andre materialer, er slibning - www.gladsaxemetal.dk/slibning, i mange tilfælde det selvfølgelige valg. Med en slibning, glasblæsning - www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, eller sandblæsning - www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning, kan du i realiteten få en ideel mulighed for at sikre at metallet får en smuk og mat fremtoning. Det skyldes ikke mindst, at sandblæsningen, slibningen eller glasblæsningen slører fejl i materialets overflade så nænsomt, at den efterfølgende er totalt perfekt. Det betyder, at en professionel glasblæsning, slibning eller sandblæsning kan anvendes til alle formål fra service til kirurgisk udstyr.

Hvilken soliditet og hvilken finish som du vil have materialet til at have afgør, om du med fordel kan investere i en slibning, en sandblæsning eller en glasblæsning. Vælger du f.eks. en den rette type slibning af et metalelement, er du garanteret en ensartet overflade med nogle dekorative linjer i sliberetningen. Hvor tydelige stregerne fremstår, afhænger af hvad for en kornstørrelser sandpapir, der er brugt. Vælger du en sandblæsning med stålsand eller korund er du derimod sikret en overflade, som er ru, mens en glasblæsning sikrer en silkemat metaloverflade.

Fælles for en sandblæsning, en slibning og en glasblæsning er dog, at det er metoder, som maksimerer en eventuel overfladebehandlings vedhæftning. Det er din sikkerhed for, at elementet vil få en levetid på mange år foruden dén funktionalitet, som du er på udkig efter. Afser du noget tid til at finde et metalsliberi, der er i stand til at bidrage med en fagkyndig rådgivning, førend du beslutter dig, er det også i mange tilfælde muligt for dig at få netop det efterspurgte resultat af en en sandblæsning, en glasblæsning eller en slibning for en pris, som er særdeles konkurrencedygtig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.