Relevante erfaringer med Gudenåens Camping efterspørges

Jeg tænker, at folk kan støtte mig i relation til at indsamle nyttig viden vedrørende Gudenåens Camping. Netop på grund af at det er højaktuelt for mig og manden her i sommer efter adskillige årtiers afbrud. For mig ser jeg umiskendeligt Gudenåens Camping i min barndom, men indiskutabelt er det mange år siden dengang, jeg var der med familien. Helt op i teenageårene var jeg sammen med min familie på Gudenåens Camping i sommerferien. I teenageårene var jeg desuden ude at sejle i kano med klubben. Det fantastiske ved samtlige af ferierne med bl.a. kano ved Gudenåen er de utallige enestående minder om en sommerferie fyldt til bristepunktet med sammenhold samt strabadser i den billedskønne jyske natur. Det gælder både fra de mange timer på den skønne Gudenåens Camping og de idylliske aftentimer omkring bålet i lejren langs søbredden tæt på Gudenåen. Jeg kan ydermere til stadighed mindes den fantastiske oplevelse, da jeg for allerførste gang fik chancen for selv at nyde en ferie på den skønne Gudenåens Camping.

Som det ser ud nu er det faktisk forholdsvis lang tid siden, at jeg sidst tog afsted på camping Gudenåens bredder hos Gudenåens Camping. I årene, der er gået, har jeg fået en universitetsuddannelse såvel som et drømmejob og en superskøn mand. Forrige år fødte jeg ydermere vores skønne barn, som nu faktisk er så forholdsvis stor, at jeg var gået i gang med at spekulere over, om tiden var inde til tage husbond og barn med på kanotur ned af Gudenåen. Forrige weekend blev beslutningen om en tur til Gudenåens Camping truffet over et godt glas vin med min husbond sidst på aftenen. Det medfører, at vi på nuværende tidspunkt er på jagt efter et sted med camping ved Gudenåen. Jeg tænker tillige, at et camping- & kajakudlejningssted i nærheden af Randers kunne være en mulighed. Det, som jeg vil høre, er således, om der måske er en eller anden herinde, der ligger inde med erfaring med Gudendåens Camping her i 2011 eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen med høj sikkerhed eller allerbedst udlejning af kajakker og kanoer tæt på Gudenåens Camping eller muligvis Silkeborgsøerne? Det skal også så vidt muligt være sted med udlejning af kanoer, der kan give et tur tilbud på kanoture på søerne ved Silkeborg og Gudenåen målrettet familier med små børn. Kan du give mig et rigtigt godt tip om udlejning af kajakker ved Gudenåens Camping i nærheden af Gudenåen og Fladbro, så skriv nedenfor, så jeg kan samle spritnye minder fra kano- og Gudenåens Camping-ture som jeg kan dele med min egen familie. Dermed bliver jeg voldsomt henrykt, tak på forhånd.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>