Rekruttering, outplacement og vikarbureau – København er nødvendigt for et firma

Mit daværende arbejde fik jeg vha. rekruttering København. Jeg var der i lang tid og var rigtig glad for det. Jeg blev dog fyret, men jeg benyttede mig af outplacement, København, der var en stor hjælp til mig. Men nu har jeg fået et nyt arbejde ved hjælp af et vikarbureau – København, og det virker som et ordentligt arbejde, som jeg sikkert også bliver tilfreds med.

Ni år er det siden, jeg henvendte mig til et firma, som beskæftigede sig med rekruttering – København. Da mit tidligere firma så havde brug for en ny medarbejder og fik fat i rekrutteringsbureauet, så de mig i databasen, og så kom jeg til et jobinterview. Jeg endte med at få jobbet. Rekruttering – København var virkelig simpelt, så jeg kan kun anbefale det til både arbejdsledige og firmaer. Dengang der skete omlæggelse i firmaet, fyrede de mig, hvilket kom som et chok for mig. Til mit held havde chefen forinden kontaktet et selskab, der ordnede outplacement – København, og de hjalp mig rigtig meget med at komme mig over det.

Bureauet med outplacement, København kom med det forslag, at jeg kunne finde et vikarbureau i København, og det gjorde jeg. En ansat i et firma, ligesom mit daværende, gik på langvarig ferie, og jeg fik derfor et vikarjob med næsten et års varighed. Jeg tror dog, at jeg eventuelt vil blive ansat fast når det er slut med vikariatet. Vikarbureau i København fik det til at blive virkelig nemt at finde et nyt job samt enkelt for mit nye selskab.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>