Rekruttering Herning – Søg assistane til at finde de kvalificerede kandidater

Rekruttering Horsens

”Vores samarbejde med et super rekrutteringsbureau har sikret vores virksomhed kompetent sparring, forretningsudvikling og rådgivning, kvalificerede kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Holstebro

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed i rivende udvikling, og de sidste 8 år er vi øget fra 9 til over 30 ansatte. Derfor har vi haft behov for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne følge med de mange byggerier. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. Vikarbureauet kan endvidere være behjælpelige, hvis du mangler vikarer ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning

” Vi har mange gange hos Kip Industriudvikling A/S søgt rådgivning hos et professionelt bureau til rekruttering Herning. Vi får en effektiv og seriøs rådgivning, der er tidsbesparende og vælger os den den mest kvalificerede medarbejder. Vi bidrager med vores behov, og så finder bureauet de rette kandidater, som vi så fælles træffer og vurderer. Dermed kommer vi undenom at skulle læse os igennem 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at beskrive og udvælge os den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet styrer ganske enkelt alt det praktiske”, fortæller HR-chef Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han enkelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og trænger til kvalifikationer på Cv’et? Så må du da overveje at få et job ved at melde dig til et bureau. Hos sådan et sted er det muligt både at finde projektansættelser og teste dig selv i varierede små ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.