Rekruttering Allerød – har du overvejet at vælge et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Herlev {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81}

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret vores firma kompetence kandidater at vælge mellem, kvalificere forretningsudvikling, sparring og rådgivning og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Herlev” og fandt rekrutteringsbureauet.

Rekruttering Allerød {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81}

”Vi har mange gange haft glæde af et professionelt bureau til rekruttering Allerød hos Holm Industriudvikling A/S. Vi får en grundig og seriøs rådgivning, der er tidsbesparende og giver os den den mest kompetente kollega. Vi bidrager med et oplæg, og så finder de de dygtigste kandidater, som vi så sammen træffer og vurderer. Vi undgår dermed at skulle gnave os igennem over 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at belyse og ansætte den rette kandidat. De ordner helt enkelt det praktiske”, fortæller chef Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg {http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81}

”K&I Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de seneste par år er vi vokset fra 8 til over 30 ansatte. Vi har haft brug for kompetente kolleger, så vi kunne følge med alle vores options. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De professionel kan oven i hatten være behjælpelige, hvis du har behov for vikarer ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du jobsøgende og søger mere på CV’et? Så skal du overveje at skaffe dig et job ved at registrere dig hos et bureau. Der kan du muligvis finde vikarjobs og prøve dig selv i forskellige ikke så lange ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.