Prioriter dine medarbejderes sikkerhed ved at investere i det rigtige faldsikringsudstyr

På byggepladser er optimale arbejdsforhold samt håndværkernes tryghed nødvendige parametre. Dermed er det vigtigt, at du forinden vurderer arbejdsforholdene nøje, hvis du du som arbejdsgiver fx skal købe nogle nye hjul, mekaniske taljer eller personligt faldsikringsudstyr til byggemændene. Den bedste måde at undgå arbejdsulykker på er, at udføre en professionel tilrettelæggelse af alle arbejdsopgaver samt instruktion til alle håndværkerne på enhver byggeplads. Endvidere bør alle taljer per definition benyttes rigtigt, og de bør være efterset.

Når du finde det rigtige personlige faldsikringsudstyr, kan der være utallige elementer, som du som entreprenør per definition er nødt til at være opmærksom på. Faldulykker er nemlig nogle af de farligste arbejdsulykker på byggepladser og lignende. Ved anskaffelse af faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du af den årsag tage højde for, at faldsikringssystemet ikke mindst er godkendt til forholdene ud fra EU’s standarder. Ydermere skal al personligt faldsikringsudstyr have et årligt servicetjek samt skiftes ud efter 5-6 år fra anskaffelsen, fordi at den almindelige levetid for faldsikringsudstyr er dette tidsrum i praksis.

Tit vil der ligeledes være et væld af forhold, der spiller ind i forhold til hvad for nogle hjul, som kan matche firmaets ønsker og behov på optimal vis. For det første bør du som regel tage højde for, om dine næste hjul skal være holdbare nok til at kunne modstå slitage fra en konstant rullen, eller om de kun vil skulle anvendes med jævne mellemrum. Selve valget af hjul til dit firma såvel som hjulenes kapacitet i forhold til den størst mulige belastningsgrad har nemlig en betragtelig betydning for hele udstyrets maksimale levetid foruden dets sikkerhed og arbejdseffektivitet.

Er det i stedet taljer, som du skal investere i til dit entreprenørfirma, er der tillige flere muligheder. Du vil fx kunne vælge mellem mekaniske taljer med både stor og lille kapacitet ud fra, hvad der passer til behovene i dit byggefirma. Før du køber nogle nye taljer, må du derfor altid sikre, at du får den vejledning, som du skal bruge. Dette er naturligvis aktuelt hvad enten du som hovedentreprenør skal købe faldsikringsudstyr, radiostyrede taljer eller nogle nye hjul til dit byggefirma.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>