Pimp kontorlandskabet op ved at købe eller leje en ny vandkøler i skøn kvalitet

Ønsker du som firmaejer at være garanteret, at medarbejderne i firmaet er oppe på beatet hele dagen, er en ny vandkøler i god kvalitet en ideel investering. Hvis du sørger for at medarbejderne nemt har adgang til at hente frisk samt lækker vand når tørsten melder sig, er det nemlig mere sandsynligt, at de lettere er i stand til at holde arbejdstempoet oppe. Investerer du ydermere i en Wittenborg kaffeautomat, har medarbejderne i dit firma tilmed nem adgang til friskbrygget mokka eller andre former for varme drikke som fx te.

Leder du efter en automat med varme drikke fra Wittenborg til kontoret? Inden du udser dig en løsning, blandt vældet af typer på markedet, bør du tage stilling til, ca. hvor mange der dagligt vil blive forfrisket ved vandkøleren. I den anledning kan du selvfølgelig med fordel ofte undersøge, hvor jeres Wittenborg kaffeautomat eller vandkøler skal monteres på arbejdspladsen.

Du har mulighed for at gardere dine ansatte mod sundhedsskadelig bakterievækst og på samme tid nyde godt af en fleksibel løsning, såfremt du går efter en vandkøler med ’Bag in a Box’ konceptet, når du skal købe en vandkøler. Det er ydermere muligt at få disse med et stilfuldt udseende, og de kan fås i alle størrelser såvel som med adskillige monteringsmuligheder som kan opfylde et hvilket som helst behov. Ift. looket såvel som funktionaliteter, har du lige så mange muligheder, i det tilfælde at du i stedet for skal købe en automat fra Wittenborg til te, varm kakao og kaffe.

Uafhængigt af om du vil have en kaffeautomat, nogle vandkølere eller dem begge, har du ved størstedelen af leverandører mulighed for at beslutte dig for at købe den kontant eller lease den. Dertil er der ved de fleste butikker yderst favorable lånemuligheder. Du er af den årsag så godt som garanteret at dine medarbejdere er produktive hele dagen, når bare du vælger netop den vandkøler og/eller Wittenborg kaffeautomat, der harmonerer med kravene på din arbejdsplads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>