Pallerammer bør forlænge dine planters levetid

Er du i besiddelse af en have plus drømmer om at opføre fine urtehaver? Netop med hvilken metode, den slags grøntsagshaver bør designes, har du måske problemer ved at få at vide i det tilfælde. Jeg har et simpelt forslag: pallerammer » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27,.

Noget, flertallet plejer at sammenstille med højbede, er pallerammer måske traditionelt ikke, men de er egentligt utrolig praktiske! Til bedre at være i stand til at balancere sager ovenpå træpaller benyttes pallerammer sædvanligvis, plus de er hurtige lige at folde sammen, såfremt de ikke anvendes. Det mest praktiske ved at bruge pallerammer til køkkenhave bliver, at rammerne er lavet til at kunne stables holdbart på hinanden, hvilket resulterer i, at dit blomsterbed egentlig kan blive i nøjagtig den højde, du ønsker. En komfortabel arbejdshøjde, løfter rødderne væk fra blyforurenet muld, plus hæver jordvarmen ved blomsterne, resulterer det i. Pallerammer bliver sædvanligvis fremstillet af ganske billigt plus uimprægneret materiale, hvorfor rammerne ej må befinde sig i direkte kontakt med jordbunden, må man blot huske. Det vil eventuelt føles som en god løsning at dække kontaktfladen med vandfast materiale.

At rammerne har en funktionel diameter er noget andet anvendeligt ved at bruge pallerammer som køkkenhave. At pallerammer har en meget perfekt bredde til mellemstore køkkenhaver med blomster & urter tænker jeg selv, men størstedelen, synes eventuelt, at pallerammer virker for små.

At man blot skal kaste sig ud i det, bliver måske det mest praktiske råd. Pallerammer er til alt held billige, så idet man angrer, at man har bygget et urtebed af dem, er det heldigvis ej særlig mange slanter, som gik tabt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.