Nye træhuse + jeg og Peter, min fyr

Mig og kæresten Peter køber antageligvis et parcelhus snart. Det er perfekt, at de fremtidige typehuse, ja tilmed træhuse, vil ligne et sommerhus, for lige siden jeg var lille, har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, kommer sandsynligvis også til at ligne et typisk sommerhus område, fordi de nye typehuse vil se ud som hinanden på vejen. Eksempelvis vil træhusene få identiske døre og vinduer. Det er i en hyggelig by i Østjylland, at der netop nu bygges nogle spritnye parcelhuse – og der opføres det, som vi kalder typehuse. Pga. at min kæreste og mig gerne vil flytte fra vores lejlighed i midten af byen, til et hus lidt tættere på landet, køber vi et af disse huse. Det bliver smarte træhuse i lærk, oven i købet med have samt terrasse. Jeg glæder mig meget til at skulle befinde mig i et af disse træhuse, hvor der ikke er støj, og hvor der er en anelse bedre plads. Tillige bliver det vidunderligt med vores egen have, hvilket jo virkelig er nyttig at have, når det bliver godt vejr. Jeg har længe gået og ærgret mig over at leve i vores lejlighed, når det er varmt, for jeg er glad for at tilbringe tid ude i naturen. Til trods for at min kæreste – Peter, allerede nu er begyndt at kværne om, at han ej orker at slå den fremtidige græsplæne, tror jeg dog, at han egentlig også ser frem til at få en have. Jeg skal nok passe blomsterbeddene og sådan noget. Dét vil han i hvert fald ikke. Såfremt han kunne vælge, så ville vi vist overhovedet ikke have blomster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.