Nu får jeg langt om længe en altan igen

Idet jeg var barn, fandtes der konstant en lækker altan i hjemmet. Vi har en bred vifte af positive ting at liste ift. kvalitets altaner, fordi de skaber en lang række fortrin. Åbningen ud til ens altan gør som det første, at der kommer et lysere miljø i stuen. Modsat kan små hjem godt få en bøjning imod at virke lidt for ravmørke. Som en andet argument er det lige til i de mørke tider stikke hovedet uden for på ens private altan af alle ejendommens altaner og føle, hvor mange lag beklædningsgenstande, du har behov for at iklæde sig. Dette gode vil man klart kunne fornøje sig med på alle årets dage. I højst grad er altaner selvsagt en kæmpe fordel i de lyse, varme tider, for der kan man invitere til fede grilaftener, mens da jeg var fem år rådede jeg tilmed over en mindre minisandkasse på gulvet på familiens altan. Mine forældre virkede egentlig lidt mørkere sammenlignet med andre, hvilket er selvsagt, at mennesker med tilbyggede fine altaner eksponeres for langt mere sol i forhold til dem, der ikke kan sidde på altaner. Personer som her privat have, vil være endnu chokoladebrune.

I min familie har vi hele vejen haft skønne altaner og netop herfor, har det i den grad været tortur at have en lejlighed helt uden altaner til rådighed i de 2 år efter, imens jeg var flyttet til min egen adresse. Jeg var således meget jublende, idet jeg modtog brevet fra ejerforeningen forleden. Herigennem kommunikerede bestyrelsen, at der skal skabes en skøn altan til hver enkelt lejlighed i boligen. Jeg har været uden en altan rigtig længe, hvorfor det kommer til at være en fornøjelse at blive ejer af en stor altan. Den fremtidige altan skal placeres lige ud for min stue, derfor er det jo bare 10-4. Det forøger faktisk en stue med ekstra plads, og det er der stærkt brug for. Jeg kommer til at kunne vandre lige ud i den udendørs frihed på en skøn altan i lige linje fra min egen stue. Fordi jeg har lejlighed helt oppe kan jeg nok mærke det som en stor forbedring. Det er som beskrevet ovenfor derfor jeg ikke kan begejstres for meget samt rose de enorme fordele ved fine altaner tilstrækkeligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>