Mon min mand og mig beslutter os for parketgulv, laminatgulv, gulvtæpper eller trægulv?

Vil I læsere læse, dit og dat vedr. husprojektet.

I vores blivende husforehavende med at rive ned og restaurere vores aldrende murermestervilla skal vi til at beslutte os for gulve til villaen.. Umiddelbart ville vi nok vælge et flot trægulv - gulvlageret.dk/traegulve-1 – , men vi opdagede at så må vi både udvælge et lækkert parketgulv - gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155 – , et billigere laminatgulv, eller om manden og jeg for eksempel går efter gulvtæpper - gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103 – ved sengen, eller om det er noget bøvl.

Mig og manden lærer alt i detaljer med dette husprojekt. Forinden jeg og min mand var kommet til overvejelser om gulvene, så havde vi bare tænkt trægulv og var ligesindede i det spørgsmål. Men et trægulv er vidst ikk udelukkende et trægulv. Nææh nej trægulve købes som laminatgulv, parketgulv eller massivt trægulv. Ej alle de valgmuligheder

Mellem manden og mig lader der til at være enstemning om at parketgulv der har mønster virker rigtig æstetisk og tror vi samtidig pebret. Men samtidig har parketgulv længere holdbarhed og til at afhøvle. Uhæmmet gulvslibning kan man bestemt ikke så nemt hvis man har laminatgulv, som tillige kan være en kende unaturlig. Til gengæld ka’ vi ligge et laminatgulv direkte på vores eksisterende gulv og behandling af overfladen er ikk nødvendigt. Tillige lader et styks laminatgulv til at være let at pleje. Bum bum. Måske burde jeg forhøre om mine venners holdninger til trægulv, laminatgulv, gulvtæpper og parketgulv.

Ulrik & moi funderer også over en mere industriel gulvtype og knytte looket med uldne gulvtæpper. Gulvtæpper syner eventuelt ikke synderlig handy, når nu jeg og manden foretrækker et styks terrier. Til gengæld er gulvtæpper varmt i soveværelset. Sådan kan man både have gulvtæpper med parketgulv eller trægulv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.