Modsætningen ml butiksdrift og rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukkeværktøj og bukning af rør

Har jeg egentligt nogensinde kommenteret på mandens job? Manden arbejder med rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, udstødningsrør og bukkeværktøj. Ahva, funderer I sandsynligvis. Sådan ville jeg garanteret have det, så fremt jeg ikk boede med min gemal og hørte om rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning ofte.

Bukkeværktøj til bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning er fx det, der bliver brugt til udstødningsrør – eller større udstødningsrør på fabrikker. Også de dér flotte stål rækværk, som er i indgangen hos min arbejdsplads. Mik har arbejde med rørbearbejdning, bukning af rør og profilvalsning hos en vindmølleproducent, for grafiske anlæg og i fødevarevirksomheder. Pretty sejt, mener jeg. Arbejdet med rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj, profilvalsning og udstødningsrør ligger langt fra det job, jeg har. Kontrasten er stor.

Det er praktisk, synes jeg, at vi deler så vildt uens fagområder som profilvalsning, rørbearbejdning og anvendelse af bukkeværktøj bukning af rør til perfekte udstødningsrør i modsætning til Alexander McQueens seneste sæson, drift af butik og indkøb af kollektioner

Nu spekulerer jeg på, hvad jeres kærester jobber med. Gad vide om nogle af jer allerede har viden om rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, bukkeværktøj og profilvalsning eller ligefrem selv har job hos industrien.

Profilvalsning, bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning og bukkeværktøj har jeg nu hermed nævnt for første gang på bloggis. Hermed forstår I derude så lidt til min husbonds hverdag. Forhør jer gerne, så fremt I overraskende for mig vil forstå yderligere vedr. bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, alternativt kommer jeg til at tie stille fremover. Tøhø.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.