Mindsk demyelinisering med den rette behandling mod sclerose

Har din familielæge givet dig beskeden om, at du har multipel sclerose? I den situation har du givetvis et væld af spørgsmål, som hober sig op. Dit immunsystem kan nemlig ikke længere kende forskel på kroppens egne celler og fremmedlegemer, når du er ramt af en autoimmun sygdom som for eksempel multipel eller dissemineret sclerose. Derfor kaster immunsystemet sig over dine celler, og der sker en demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne destrueres.

Som sclerose patient er det centralt, at du så tidligt som muligt modtager en behandling, som der matcher nøjagtigt den sclerose form, du som patient er ramt af, og ikke mindst det sygdomsstadie, den autoimmune sygdom er på. Det skræddersyede behandlingsprogram kombineret med en tidlig indsats sikrer dig nemlig de bedste præmisser for, at du får mulighed for at forlænge dit liv og have en hverdag med en livskvalitet, der er meget forbedret. Den anerkendte interferon behandling er på det tidlige stadie den populæreste behandling.

Den store fordel ved at påbegynde en interferon behandling som eksempelvis Rebif så snart din diagnose med sclerose er blevet stillet er, at medikamentet virker dæmpende på sygdommen. Således kan du med denne behandling mindske antallet de såkaldte attacks plus forstørre perioden, som der går imellem hvert attack. Af den grund giver du din krop den påkrævede ro til at komme sig og formindske graden af den ødelæggende demyelinisering.

Først og fremmest kan du bruge din speciallæge som sparringspartner, såfremt du har spørgsmål til, hvordan interferon behandling giver dig chancen for at dæmpe effekten af dissemineret eller multipel sclerose. Det er ydermere tit muligt at finde adskillige gode informationer om hvorledes du får en højest mulig livskvalitet trods at du har en autoimmun sygdom, som er uhelbredelig, samt hvorfor interferon behandling med Rebif er en så effektfuld sclerose behandling mod demyelinisering, såfremt du søger på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>