Min fars dødsbo er nødt til at blive ryddet

Min far stillede desværre træskoene for et stykke tid siden. Han var ganske skidt, så jeg havde egentlig på fornemmelsen, han sikkert ikke havde lang tid tilbage . Han nåede at fylde 96 år. Alligevel blev jeg meget bedrøvet, og derudover savner jeg ham meget. Fredag skal mig og min familie tømme fars dødsbo.

Jeg tror, at jeg sandsynligvis får forskellige følelser, idet jeg skal oprydde hans dødsbo. Jeg kommer til at mindes en masse fantastiske stunder, men på den anden side frygter jeg samtidig, at jeg bliver grebet af større smerte, end den jeg går rundt med nu, når jeg befinder mig i fars dødsbo. Mig og min onkel har sludret rigtig meget sammen omkring dette her de sidste dage, og det lyder til, at vi vist føler på samme måde.

Dengang jeg var fyldt 7 år gammel, blev far og mor skilt. Jeg levede sammen med min mor, men jeg kom ofte på besøg hos min far, og det var bare det bedste i verden! Han var fortræffelig til at lege, og det var oftest gemmeleg, vi legede. Jeg er ganske begejstret for hans hjem, så det er underligt, at det så bare er et dødsbo, der skal opryddes. Jeg talte med min familie forleden dag og spurgte, om jeg kunne fritages for at tage hen i fars dødsbo, men de mente, at de syntes, det ville være bedst, hvis jeg tog med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>