Min bil skal have en glimrende dieselpumpe

Den bil, jeg ejer, er ni år gammel, og jeg har længe gået og tænkt på at erhverve en ny bil. Men jeg har ikke penge nok til det, så på grund af det tog jeg en beslutning om at spendere penge på nye ting til den samt få min gode ven, der er bilmekaniker, til at lave den. Fx har jeg netop købt en ny dieselpumpe, fordi den forhenværende pumpe var ret faldefærdig, grundet at jeg kører meget hver dag.

Vigtigt er det, at de føromtalte dieselpumper har en fremragende kvalitet. Min forhenværende dieselpumpe er som sagt gammel, dog siger min kammerat, at den herudover er utilfredsstillende fremstillet, og dermed er den nok mere forslidt, end den burde have været. Derfor har jeg erhvervet mig en af de nye slags dieselpumper, en del mekanikere anbefaler.

Der var mange forskellige dieselpumper at vælge iblandt i shoppen, jeg var i. En hjælpende hånd fik jeg af en mekaniker og fandt dermed en udmærket, men samtidig ret prisbillig dieselpumpe, som blot kostede 570 kr. Jeg havde gået og regnet med at skulle af med nogle flere gysser, da min ven, ham som er mekaniker, havde forklaret mig, at tilsvarende bildele som f.eks. dieselpumper godt kunne koste meget. Idet jeg sagde til ham, hvad dieselpumpen havde kostet, var han, ligesom jeg, forundret. Vi har overvejet at få de andre objekter til bilen i den samme forretning, fordi jeg vil spare en masse stakater.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>