Mig og mit GHD glattejern siger farvel til krøllerne

Mit hår er krøllet, kruset og tørt, og jeg hader det! Hvis bare jeg havde rigtig langt, glat, skinnende hår eller i det mindste bare nydelige krøller. Tværtimod, mit hår ser herrens ud. En af mine gode veninder, som btw. har rigtig glat hår, fortalte mig den anden dag om GHD glattejern. Hun benytter det selv og siger, at det er allerbedste glattejern, fordi det gør håret meget glat samt skinnende.

Jeg var ude at købe ind med min mor i onsdags og der så jeg som et lyn fra en skyfri himmel et GHD glattejern i et butiksvindue. Uden tøven hev jeg fat i hende og trak hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg hadede mit hår, derimod begyndte hun kun at skvadre om at mit hår ”var så smukt,” samt at jeg helt sikkert havde arvet det fra hende etc. Men jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg plagede hende om at få et GHD glattejern, og til sidst fik jeg langt om længe overtalt hende.

Når alt kommer til alt nyder jeg mit splinternye GHD glattejern! Det er virkelig godt, og ikke kun jeg mener det. Mine veninder vil låne det af mig og har fortalt, at de formentlig selv skal have et magen til. Jeg synes selv, jeg ser meget flottere ud med dette helt nye look, og til trods for at mor ikke erkender det, så gætter jeg faktisk på, at hun også bedre synes om det glatte hår end krøllerne.

Hader I ligesom mig jeres krøllede hår? Så kan jeg anbefale jer at anskaffe et GHD glattejern!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>