Masser af kostumer og ret mange gavnlige ting: som f.eks. masker

Om noget tid skal veninden og jeg til udklædningsfest på arbejdet, derfor skal jeg købe nogle flotte kostumer til os, og jeg har spekuleret over tyroler kostumer. Jeg er rigtig stresset lige for tiden og har ikke specielt meget tid, men udklædningen er jo nødsaget til at blive købt. Derfor tog jeg på hovedgaden i går i kostumebutikken. Der var en masse kostumer, men tilmed virkelig mange gode rekvisitter – masker, hatte, parykker, sminke, osv. Så jeg kunne blive inspireret startede jeg med at se på kostumer. De havde alverdens kostumer, og mange af dem var sjove. Jeg tænkte reelt på, om jeg overhovedet skulle spendere penge på kostumerne, af den årsag at jeg vel egentlig blot kunne låne nogle af min anden veninde, men okay, hvem ejer tyroler kostumer? Efterfølgende ville jeg se på masker samt parykker, og ligeledes her havde de yderst mange produkter. Jeg sluttede med at købe to tyroler kostumer, masker og derudover hatte. Jeg tog hjem til veninden for at vise hende vores udklædning, da jeg havde købt kostumer. Hun var opstemt, da hun opdagede, at det var tyroler piger, som vi skulle være. Jeg ser frem til at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Det er mit gæt, at vi kommer til at være flotte i kostumerne. Jeg glæder mig tilmed til at se vores kollegers udklædning. Det bliver helt sikkert en interessant fest. Kostumefester er af en eller anden grund som regel altid en del mere sjove end normale fester.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>