Madkendere køber økologisk fjerkræ, svinekød og pålæg

Med grobund i offentlighedens hurtigt voksende sundhedsfokus, som har præget de seneste år, har økologibevægelsen lagt sig over hele det ganske land. Der er nemlig blevet fokuseret på en sund livsstil, og derfor skal ingredienserne være af høj kvalitet!

Som bekendt er der utallige plusser ved økologisk kød. Økologiske kødprodukter – herunder både svinekød, pålæg og fjerkræ – er nemlig både renere og har en bedre smag end masseproduceret kød. Eksempelvis indeholder økologisk pålæg ofte en højere procentdel end fabrikspålæg, der mange steder marineres i vand. Det betyder, at du egentlig får mere for pengene, når du vælger økologisk pålæg!

Herudover er økologisk fjerkræ og svinekød af en meget højere kvalitet. Dyrene får nemlig meget mere motion og får godt og sundt foder, hvilket giver en bedre struktur og smag i kødet.

Dermed betyder det, at du, såfremt du køber økologisk svinekød eller fjerkræ, kan være sikker på, at dyret har haft det godt indtil tidspunktet for slagtningen. De fleste slagtedyr tvinges nemlig til at leve under frygtelige forhold, som forårsager både sygdom og voldelig adfærd. Et sådant liv er ikke alene umoralsk – de påvirker også kødets struktur, da dyrene pga. pladsmangel lever et både uhumsk og usundt liv.

Vil du glæde din familie med lækkert kvalitetskød, skal du derfor købe økologiske varer, når du køber pålæg, svinekød eller fjerkræ. Det vil både komme dig selv og dyrene til gavn!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>