Leder du efter de optimale mødelokaler København til din workshop?

Er du i gang med at arrangere et kursus København, og søger du de optimale mødelokaler? Med talrige års erfaring i feltet har vi erfaringen til at sørge for en problemfri afholdelse af hvad som helst lige fra afdelingsmøder til seminarer for ansatte. Af den årsag spørger vores medarbejdere altid ind til dit arrangement, så vi altid har en god fornemmelse af, hvad dine ønsker er til os såvel som vores kursuslokaler. Dine svar benytter vi til at sikre valget af de mest perfekte mødefaciliteter, som alle er udstyret til at fungere som en unik ramme for et komfortabelt fagligt miljø for dit kursus i København.

Ved ethvert kursus har deltagerne brug for små afbræk, hvor der er mulighed for at samle tankerne og koble af. Vores kursuscenter har derfor lavet en lounge, hvor det er muligt for kursusdeltagerne at gøre brug af massagestolene eller endda få høretelefoner på og samle tankerne til al slags musik. Ønsker nogle af gæsterne på dit kursus København at trække lidt frisk luft, er det tilmed muligt at medbringe en af vores MP3-afspillere, der kan afspille meditationsmusik, og gå en tur i den omkringliggende park. Leder du efter nogle skønne mødelokaler til en workshop, er der således flere gode grunde til at tjekke vores konferencecenter ud.

Dine kursusdeltagere kan eksempelvis at tanke op hele dagen ved hjælp af lidt af de delikatesser, som står parat på de små buffeter overalt nær ved vores mødefaciliteter, såfremt du bruger vores mødelokaler. Som toppen af kransekagen har du mulighed for at bestille en delikat frokost- og morgenbuffet og ikke mindst et lækkert middagsmåltid sammensat af gourmetkokke og af friske råvarer fra lokalområdet, som ofte er økologisk producerede. Gourmetkøkkenet på vores kursuscenter København vil naturligvis tillige gerne anrette specialtilpasset kost til vegetarer eller allergikere efter forudgående bestilling.

Kursuslokalerne på vores kursuscenter kan også beskrives som indbydende med et smukt interiør såvel som et frit udsyn til de grønne træer i det private parkanlæg, der hører til stedet. Som noget specielt her på stedet er alle vores mødelokaler også indrettet med alt det udstyr, som du som kursusleder eller lignende skal bruge under et kursus. Kursuslokalerne er således indrettet med udstyr som f.eks. anlæg til lyd, video og DVD, whiteboards, stativer med flipovers, computer, ADSL forbindelse plus LCD projektorer. Alt sammen er utvivlsomt i upåklagelig stand.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>