Jeg synes, året på efterskole var det mest fantastiske år i mit liv

Jeg gik engang på efterskole i Midtjylland. Det var en sportsefterskole. En sportsefterskole har naturligvis de forpligtede, faglige fag, men desuden havde den mange tilvalgsfag. Da det er en sportsefterskole, gjorde man motion de fleste af ugens dage. Til sidst kunne jeg faktisk ikke få nok motion, og dermed var det jo meget nyttigt, at det ligeledes var en efterskole med fitnesscenter. En sports-/idrætsefterskole er korrekt for dig, hvis du mangler mere energi og godt vil blive mere sund og frisk og derudover glad. Mange sportsgrene elsker jeg, og da min skole havde ret mange sportsgrene som fx fodbold & tennis med flere, kunne jeg lave så meget sport, som jeg ville. Det var derudover en efterskole med dans, og jeg endte alvorligt talt med at blive henrykt for dans. Denne efterskole er velvalgt for dig, såfremt du kunne tænke dig at dyrke nogle forskellige slags genrer inden for sport, og såfremt du elsker sport samt at have det morsomt med dine venner.

Da min skole også var en efterskole med musik, blev jeg oplært i at spille mange instrumenter som f.eks. guitar, og det var virkelig medrivende. Jeg blev derudover oplært i at designe tøj, for det var nemlig også en designefterskole. Sådan nogle efterskoler vil være rigtige for dig, hvis du er tosset med at beskæftige dig med en masse aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ej har lavet i forvejen, samt hvis du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner/veninder. Det, jeg allerbedst kunne lide ved min skole, vil jeg gerne lige forklare om. Efterskolen var en efterskole med faget friluftsliv. Vi lavede dermed adskillige aktiviteter udenfor, som indimellem godt kunne være en udfordring, men sejt. Jeg lærte f.eks. at klatre i bjerge, sejle og bo uden for i et telt. Denne efterskole vil være tilpas for dig, såfremt du rigtig godt kan lide at give dig selv en udfordring. Oplevelserne inden for friluftsliv forbedrede sammenholdet på efterskolen.

Hvad med en efterskole? En efterskole har meget at byde på. Jeg tror, mit år på efterskolen har været den dejligste tid nogensinde! Jeg mener, at du skal lede efter en efterskole, såfremt en del af det, som du har læst i denne blog, har virket interessant.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>