Jeg skal producere kostumer og handle masker + parykker

Mine piger skal klædes ud i børnehaven om et par dage, så jeg foreslog at sy deres kostumer. Jeg er ganske stresset lige for tiden, men hvilken moder vil sige nej til at udarbejde sine to tøsers kostumer? Det var derfor, at jeg var på gågaden i forgårs, i starten i kostumeforretningen, for jeg skulle handle nogle rekvisitter, og så i stof- plus materialeforretningen. I kostumeshoppen havde de en masse lækkert udstyr; sminke, masker, hatte og parykker, med mere.

Kostumer begyndte jeg med at glo på, egentlig bare så jeg kunne få inspiration. Forretningen havde adskillige kostumer, og mange af dem var interessante. Jeg overvejede ærligt talt at spendere penge på nogle, men nej, for jeg har givet mine to piger mit ord på, at jeg nok skal lave dem selv. Efterfølgende gik jeg hen for at se på parykker samt masker, og ligeledes her var der et stort udvalg. Nu købte jeg masker, med hhv. en kat & mus og samtidig noget, der lignede parykker med tilhørende ører.

Da jeg havde valgt stof, jeg kunne benytte til kostumerne, gik jeg hjem og begyndte på at sy pigernes kostumer. De var henrykte, idet de fandt ud af, at det var kat samt mus, de skulle være. Som en selvfølge skulle lillesøster være en mus – og storesøster en kat. Jeg kan ikke vente med at få dem at se i deres kostumer, idet de er lavet færdige. Faktisk lovede jeg pigerne at tage med dem hen i deres børnehave, idet de skal have kostumerne på. Desuden vil jeg samtidig lige kunne ”prale” med, at jeg har udarbejdet katte- samt musekostumet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>