ID-kort – præcis hvad må jeg tænke på op til en ordre

Gode ID-kort er måske også et forretningsområde, nogen af jer har brug for eller måske har erfaring med? Fordi jeg er udnævnt til identitetsansvarlig på jobbet, er det nu under min jobbeskrivelse at stå for ID-kort. Jeg har af denne grund researchet temmelig meget om dette forretningsområde, men jeg er stadigvæk engageret omkring, hvorvidt nogen af jer har begreb om meget mere i forhold til ID-kort? Det skal foretrukkent være ID plastikkort.

Det sted hvor jeg har planer om at erhverve plastikkortene fra lige nu, fremstiller de ud over ID-kort i plastic også magnetkort & sæsonkort samt loyalitetskort. På dette sted fremstiller de kortene i en gennemført god stand. Print-firmaet printer identifikationskortene på plastikkort i PVC med såkaldt thermotryk, hvor alle farver nedbrændes i kortet. Dette medvirker til, at bogstaver og billede kommer til at være vand-fast, slidstærk og praktisk talt ikke vil kunne forsvinde. Firmaet kan printe i såvel enkeltkrome farver som i 4-farvet tryk, som man ydermere kalder CMYK.

Disse ting virker hele vejen igennem særdeles lovende. Men findes der muligvis et firma, der vil være endnu fortræffeligere til produktionen af ID-kort end det, jeg har fundet? Skriv virkelig en kommentar, idet en af jer kender et godt trykkeri. I øvrigt er mit nye ansvarsområde rigtig interessant for mig, at have fået titlen som den nye sikkerhedsansvarlige for. Udelukkende det punkt at sætte sig ind i et for mig helt nyt felt som netop ID-kort i plastic, idet det dækker over et fuldstændigt centralt fag. Jeg arbejder hos en af landets helt store koncerner, hvor der fremstilles kemiske ting. Og således er det afgørende, at hele molevitten af indgange forbliver låst i, plus at alle ved, hvem de andre hedder pga. de fremragende ID-kort. Således kan der på ingen måde tusse en fremmed ind hos os fra en konkurrerende virksomhed. Men efterlad en besked, i det øjeblik at en af jer er klogere på ID-kort end jeg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>