I lokaler til sløjd skal sikringen til stadighed være 100 procent ok

Selv er jeg ansvarlig for indkøb på min skole for diverse til f.eks. sløjd- og fysik-lokalerne. Det er særdeles vigtigt at have noget godt udstyr til biologi samt sløjd, fordi ellers kan ingen lærere opnå et godt nok fagligt niveau i teori såvel som praksis. Eksempelvis bør vi i sløjd ligge inde med høreværn plus øvrigt sikkerhedsudstyr, fordi timerne kan godt støje en del, hvis alle går i gang med boremaskinerne. Det er sådan set centralt at have kvalitets materiel. Idet det handler om fysik, er sikkerhedskravene lige så høje mindst, og derfor bestiller jeg også altid nok materialer og udstyr. Ydermere kan man finde sjove ting som for eksempel teleskoper.

Når jeg køber udstyr til vores undervisningslokaler, har jeg kendskab til en særdeles fin samarbejdspartner. Selv bruger jeg en butik online, hvilket jeg er særdeles tilfreds med. Således vil jeg til enhver tid hurtigt kunne finde flere varer og udstyr, såfremt de er uden fundamentale produkter i fx biologi eller fysik. Det er altid simpelt at klikke ind og bestille det, jeg mangler, og derefter får man tjept leveret alt lige til hoveddøren. En netbutik har dertil den fordel, at har jeg haft en virkelig buisy dag, kan jeg sidde i privaten og i ro og mag bestille alt det, vi har brug for. Det er som regel solcellebyggesæt til projekter i fysik og for eksempel afstandsmålere, som man oftest savner. Alternativ strøm er jo særdeles hot lige nu. I forhold til sløjd er det som oftest arbejdsbænke samt diverse materialer, der er problemet. I forbindelse med biologi kan man sige, det er mikroskoper. Egentlig er jeg blevet langt mere tilfreds med mit job med den ovenfor beskrevne, spændende indkøberrolle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>