Guide omkring den vigtige anskaffelse af musikinstrumenter

Da jeg var mindre var der uden undtagelse én bestemt hændelse, der hørte med til enhver familiefest. Aftenen endte hver gang med musikalitet samt sange, hvad enten vi holdt juleaften, nyårsaften, bryllupsdage, midsommer samt bare en uforpligtende middag. Det blev oftest til et lille orkester, på grund af, at stuen oftest var en overflod af musikinstrumenter, og groft sagt hele min familie ejer en eller anden slags musikalsk talent. Alle som en ville anvende deres sangstemme, små som store, & en del var gode til at spille orgel, et par på akustisk guitar.

I disse tider findes ingen hurtigere metode til at hæve atmosfæren, end lidt hyggeligt koncertsang & musik. På grund af, at musikinstrumenter tit forbliver næsten en luksus, har de fleste familier desværre ikke denne mulighed. Musikinstrumenter forbliver, i hvert fald hvis de vælges af fin kvalitet, ganske kostelige, så der er behov for tanken om en engageret indsats, således at investeringen i musikinstrumenter vil retfærdiggøre sig selv.

Her eksisterer aldrig grænser for den lykke, et par instrumenter evner at kreere, idet man på den anden side ejer en musikalsk familie sådan som mig. Et eller andet mestrer samtlige onkler, og i alle hjem er flere musikinstrumenter: som oftest mundharmonika eller ukulele. Lykønskningssange får oftest rytme med hjælp af guitar samt trompet, & til fejring af julen forbliver musikinstrumenter som for eksempel flygel et nødvendigt akkompagnement til sangene. Et par stykker fik desforuden lykkedes med at blive betalte artister, og livet virker da kun sejt, når nu musikaliteten desforuden kan betale regninger.

Ubestemt af hvilket niveau, man befinder sig på, er her jo slet ingen bedre foræring end musikaliteten.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>