Glad for korsang, teater eller idræt? Denne musikhøjskole bliver bestemt en ting til din smag

En trailer er enormt nyttig plus kan i bund og grund anvendes til sindssygt mange sager. Jeg kan simpelthen ej huske, hvorledes vi overhovedet har været i stand til at undvære en trailer, faktisk er det et af de bedste køb, jeg har gjort i ekstremt lang tid! En fræk, lille cabriolet, som jeg kunne ræse af sted i på de danske motorveje, forestillede jeg mig at eje som teen. Nu hvor jeg har stiftet familie, er jeg dog begejstret for, at jeg faktisk valgte at anskaffe mig en praktisk familieøse m. 5 døre, for det ville godt nok være rimelig ubekvemt at skulle fragte rollingerne frem & tilbage i en Ferrari…!

Nogle gange har vi nu stadig været udsat for komplikationer i forbindelse med for lidt plads Fx når vi har været i Bolia og købt os en masse havemøbler, som skulle transporteres med hjem. Det problem er dog lykkeligvis ordnet nu, for min kone & jeg har valgt at købe en trailer. Det føles jo betydeligt simplere at stille den op i en trailer frem for at skulle sætte den fast bag på øsen, ifald den største af poderne skal transporteres fra skolen sammen med cyklen. At det ikke alene er i forbindelse med møbeltransport, at den bringes i anvendelse, er gået op for mig. Ifald vi har haft brug for at smutte forbi genbrugspladsen, har det desuden føltes meget nemt at lægge skraldet i traileren. I gamle dage var vi jo tvunget til at køre adskillige gange for at få alting med.

Jeg er af disse grunde ekstremt glad for at være i besiddelse af en trailer. Noget, alle familier bør være i besiddelse af, forbliver en trailer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.