Giv din stue et prominent islæt med et stilfuldt design bord

Som helt grøn art director på et populært boligmagasin tog jeg i dag til min allerførste møbelmesse i en af verdens mest populære designhovedstæder, Milano. Dagens første besøg som jeg havde planlagt var et display kombineret med et foredrag om egetræsborde. I udstillingshallen var jeg så heldig at finde netop det egetræsbord, som jeg meget længe har ledt efter til den andelsbolig, som jeg er flyttet ind i på indre Nørrebro. Vidunderet er et mageløst design bord, som er designet af en af Skandinaviens mest anerkendte møbeldesignere.

Efter at have talt om eftermiddagens udstilling af egetræsborde samt det fantastiske design spisebord i eg, som jeg faldt for, med redaktionen på boligmagasinet, har vi besluttet os for den næste udgaves tema. Her vil vi ikke alene skabe en reportage fra årets største møbelmesse. Vi går nemlig tillige i kødet på alle de detaljer, som er værd at tage højde for, såfremt du har besluttet dig for at finde et design spisebord til dit hjem eller din virksomhed.

En væsentlig del af næste udgave handler derfor om, hvorledes du finder det rette design bord i egetræ til dine behov. Herunder vil vi ydermere lave en omfattende præsentation af møbeldesigneren, der har designet mit nye design spisebord. Hans kendetegn er, at han benytter egetræsplanker, som er op til 150 år gamle til at producere de fantastiske egetræsborde, der ikke blot er det optimale spisebord.

Når du vælger et design bord fra lige præcis denne møbeldesigner, får du et holdbart såvel som æstetisk design egetræsbord, som er i stand til at løfte enhver bolig. Endvidere kan et design bord fra dette møbelhus anvendes til lige præcis det formål, som du kunne tænke dig. Uanset om du kunne tænke dig et design spisebord, et skrivebord eller noget helt andet, er dette design bord i egetræ som følge deraf den optimale investering. Som en ekstra fjer i hatten er bordet ikke engang så dyrt et køb, som langt de fleste af de sammenlignelige design borde på boligmessen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>