Frankeringsmaskine: Jordens mest perfekte opfindelse

Med en frankeringsmaskine er det muligt at spare dyrebar tid, idet din virksomhed sender ret meget post hver uge. Man bliver tvunget til at bruge tid på at kludre med klistermærker, udover at frimærker ej kun er vildt dyre, men frimærker virker også besværlige at anskaffe sig. Placer i stedet dine breve i en beholder, og et lille øjeblik senere er de blevet frankeret korrekt med hensyn til brevenes vægt, plus har endda virksomhedens reklamelogo. Så meget som 10.000 stykker post pr. time vil frankeres i en urealistisk fart, bestemt af, hvilken form for frankeringsmaskine, du køber!

I forhold til et hurtigt påkastet frimærke, virker flere let enige om, at det bliver ret pænt samt føles troværdigt, idet man modtager en professionelt frankeret kuvert. Troværdigheden øges blot, når virksomhedens emblem dertil findes på kuverten.

En vægt på ens frankeringsmaskine sikrer, at man slipper for forkert porto, samt en frankeringsmaskine sælges med berøringsskærm, så du nemt & hurtigt har mulighed for at udvælge den ønskede porto. Din virksomhed kan let begynde med at sende breve, da det er vildt let at få opsat en frankeringsmaskine. At din frankeringsmaskine bliver fremstillet i henhold til strenge miljøkrav & udelukkende ved anvendelse af miljøvenlig elektricitet, kan tilmed være dejligt at kende til, når man tænker på miljøet.

Skynd dig derfor snart at starte med at sende breve.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>