Forsatsvinduer er bedre end termoruder

På trods af at min familie synes godt om vinteren, er det virkelig koldt at opholde sig i huset, da det nemlig ikke er isoleret korrekt, hvilket er ret ærgerligt. Vores vinduer kunne hver og én godt trænge til at blive udskiftet, og der er et af de store vinduer i stuen, der er smadret. Da vores vinduer blot er bestående af et enkelt stk. glasrude, skal de dermed have forsatsvinduer sat i. På trods af at huset er forfaldent, er det rigtig smukt. Fx har vinduerne et særegent udseende, som vi egentlig godt vil bevare. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. Det vil sige, at vi kan få bygget forsatsvinduer, der er magen til vinduerne derhjemme.

Forsatsvinduer bliver benyttet for at få ordentlig isolering på aldrende vinduer med bare eet enkelt stk. glasrude. En gang imellem kan flere have problemer med dug med hensyn til forsatsvinduerne. Dug beskærer synet såvel som kan medføre på sigt at beskadige malingen plus træet ved vinduerne. Såfremt forsatsvinduer monteres korrekt, kan de isolere bedre end moderne vinduer, der har termoruder. Indstrømningen af lys reduceres i øvrigt af vinduerne, der har termoglas. Det er muligt at blive fri for duggen ved at montere det således, så det inderste vindue er en del tættere indvendigt, end det yderste er udvendigt. Dette betyder, at fugten, der kommer inde imellem vinduesglassene, kan ventileres bort af en lidt større portion udeluft. Forsatsvinduerne er med til at vedligeholde de ældre vinduer, der mange gange er en betydelig del i boligens udseende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>