Find professionaliteten med navneskilte

De up to date fantastiske navneskilte, selskabet fik købt, modtog min forretning i formiddags. Nu kom dagen omsider! Selv har jeg fået 2 slags navneskilte: ét fremstillet af aluminium til at have placeret foran min computer, samt det andet i pap til at sidde på en sweater. Fabelagtigt nydelige virker mine navneskilte, og alting udstråler bestemt professionalitet. Jeg mener egentlig, at virksomheden derfor har fundet opskriften på succes.

En kæmpemæssig betydning har købet af navneskilte i firmaet. Når de får et skinnende navneskilt placeret foran sig, sendes professionaliteten fuldstændig op i skyerne, kan man sagtens se på medarbejderne, og det meste tages en smule mere fagligt. Samtidig med navneskilte til de ansatte, har vi foruden fået buffetskilte til vores frokostbuffet, så alle egentlig ved, hvad i alverden maden er lavet af.

Der kan jo fås navneskilte i både plastik samt rustfrit stål, samt begge laves med magnet eller sikkerhedsnål til trøjen og en fin holder, så de har mulighed for at stå på et bord. Sammenlignet med pap eller lamineret plast har navneskilte af metal mindre designvalg, så derfor findes her meget begrænsede alternativer med disse, forestiller flertallet sig. Lige så fleksibelt som at tegne på pap er det gjort, nu hvor nyskabende metoder mht. metalgravering til alt held er blevet opdaget.

Selvom omkostningerne rigtigt nok forbliver billigere, idet man bruger navneskilte af plastik samt plastovertrukket pap, giver dit ansigt udadtil et førstegangsindtryk hos klienterne, og dette område skal her ikke spares på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>