Europas smukkeste navneskilte kan man bestille nu

Til sidst hændte det endelig! De up to date flotte navneskilte, firmaet fik købt, modtog mit selskab forleden. Jeg har selv modtaget 2 forskellige navneskilte – det ene produceret af stål til at have stående forrest på mit bord, og et andet fremstillet af pap, der kan klipses på min uniform. Meget smukke virker de, og alting udstråler uden tvivl seriøsitet. Af den grund føler jeg faktisk, at selskabet har fundet en metode til lykke.

For virksomheden gjorde introduktionen af navneskilte en utrolig forskel. Jeg kan faktisk se på kollegaerne, at når man får et pænt navneskilt placeret på bordet, sendes professionaliteten fuldstændig op i skyerne, & alt er blevet noget mere seriøst. I tillæg til navneskilte til de ansatte, fik vi foruden navneskilte til firmaets restaurant, således at folk rent faktisk ved, hvad de får at spise.

Navneskilte findes med magneter eller nål til skjorten og en pæn fod i træ til skrivebordet, og der kan jo bestilles navneskilte i både plast & stål. De fleste folk forestiller sig, at her bliver meget begrænsede muligheder, når man benytter sig af navneskilte af rustfrit stål, pga., at de har mindre designvalg end pap samt plastik. Der er glædeligvis opfundet nye metoder til gravering, der gør, at det bliver helt så problemfrit som at designe på plastik.

Det udadvendte udtryk giver et førstehåndsindtryk hos investorer, så dette område bør her næppe spares på, selvom omkostningerne godt nok bliver billigere, hvis man benytter navneskilte fremstillet af plastik samt plastovertrukket papir.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.