Et væld af garageporte til private boliger er produceret med en anordning, så porten åbner op, hvis den fornemmer modstand

Savner du en ny port? En vigtig faktor, inden du vælger en port til garagen, er dens sikkerhed. Beslutter du dig for en portløsning med automatik, er det først og fremmest vigtigt, at du foruden udbudne gæster helgarderer dig i mod akutte hændelser, hvor børn eller voksne kommer i klemme eller klemmer fingrene. Størstedelen af slags porte (http://www.dmdoors.dk/porte) er som følge heraf udstyret med en indbygget fingerbeskytter samt en mekanisme, der gør, at den mekaniske port stopper hvis den registerer modstand. Endvidere kan du med god samvittighed anskaffe en af de mange kvalitets porte, der er fremstillet med en sikring mod fjederbrud. Sikringen sørger nemlig for, at din garageport ikke pludseligt lukker, i fald at en fjeder går i itu. Ved at investere i en garageport der er mekanisk styret, får I ligeledes gavn af, at porten har en bremse enhed, der får porten til at bremse op, i det tilfælde at en person gør et forsøg på at lukke din port op uden først at frikoble motoren. På porte af nyere dato er størstedelen af dette sikkerhedsudstyr som regel standardudstyr.

Eventuelt er det nemmere sagt end gjort at få overblik over, hvilken en af de hundredevis af porte på markedet, som passer bedst til jeres behov. Dine valgmuligheder er som udgangspunkt svære at gennemskue, i det tilfælde at du som villaejer søger en garageport. Dette er aktuelt ift. omkostninger, valg af stil samt tilbehør. Det er af den årsag ofte sikrest at få assistance ved en specialist, inden du beslutter dig for en ny garageport.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.