Du vil få alting i jagtudstyr fra patroner eller hundefoder

På grund af at den forrige jagthund uheldigvis døde, fik mig, hustruen og vores børn for lidt over 12 mdr. siden en lille ny hundehvalp. Det mærke af hundefoder, som vores første jagthund åd, dækkede overhovedet ikke unghundens reelle behov. Desværre var den altid træt, og den før så skinnende pels blev glansløs.

Ikke kun synd og skam for kræet var denne situation, men gav endda vanskeligheder for mine højtelskede jagtekspeditioner. Hunden forbliver faktisk det bedste jagtudstyr, du vil anvende: hunden kan ej erstattes med elektronik. På grund af dette begyndte jeg på at se på effektivt hundefoder.

Efter den stakkels hund og jeg havde måttet kassere flere forskellige slags hundefoder, købte vi lykkeligvis en ny slags hundefoder, som fungerede helt perfekt. I en cool onlineshop, der har både jagtudstyr samt hundefoder: alt lige fra jagtkniv til jagthorn, fandt vi pudsigt nok dette. Endog til fornuftige priser er det jagtudstyr, onlineshoppen har. Ustandseligt frisk til træning og i hjemmet, blev min nye hund inden for få dage. Det særlige hvalpefoder, som vi stødte på på et website, var dette alt sammen som en følge af.

Selv om at min første intention var ikke at ende med en tom pung, har jeg så valgt at bestille ’the full monty’ af jagtudstyr & hundefoder på onlinebutikken, plus dermed er denne online shop med sikkerhed blevet min yndlings internetside til jagtudstyr. Næste gang vi skal på jagt vil jagthunden & jeg nu spændt vente på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>