Du har ret sikkert kantlister, gummistropper, svampegummi, gummiplader og gasfjeder i dit hjem

I industrielle virksomhede bruger man ting og sager, som jeg aldrig kendte, før jeg startede at arbejde med det selv. Derfor undrer jeg mig overhovedet ikke, såfremt folk jeg kender aldrig har hørt om svampegummi - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/svampegummi/, , gummiplader - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kinagummiplader/, , gummistropper - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper/, , kantlister og gasfjeder.

De listede ting er dog stort set alle sådan noget, man tager i brug i dagligdagen. Eksempelvis er gummiplader praktiske at placere i bunden af bilen, hvor folk har deres fødder. Og en gasfjeder styrer muligheden for at kunne hæve og sænke barstolene i køkkenet. I metroen eller bussen anvender du ganske givet gummistropper, så du ikke risikerer at falde, hvis du står op i en mængde af passagerer. Du har sikkert kantlister mange områder i hjemmet. Måske nær køkkenets paneler, så overgangene er afrundede. Svampegummi anvender man til tætning af eksempelvis vinduer, døre og skabe. Den kantliste, som at der afbenyttes oftest til at tætte med er så vidt jeg ved svampegummi.

Hermed ved I en smule mere om, hvordan du ubevidst ser og bruger svampegummi, gummiplader, gummistropper, kantlister og gasfjeder hele tiden i løbet af en uge. Og den viden om gasfjeder, svampegummi, gummistropper, gummiplader og kantlister er jo nok for størstedelen af folk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.