Da manden fra stenbroen begyndte at finde jagtudstyr

I næsten ni år har min hustrus far og onkel indimellem vanen tro taget mig med på jagt til trods for at jeg er en inkarneret bydreng. Undervejs har de kæphøjt vist deres allernyeste jagtudstyr i håbet om, at jeg gav mig og blev lige så bidt af at jage som de er. Men det har faktisk været hårdt for et bymenneske ligesom mig selv, der holder af livet nær stenbroen, hvor jeg desuden er vokset op. På min seneste jagttur præsterede jeg heldigvis for allerførste gang at skyde noget, og derfor har jeg egentlig fået et nyt syn på det. På grund af dette er jeg startet på at lede efter jagtudstyr.

Til trods for at svigermekanikken stort set har inddraget mig i tæt på alt, der er godt at vide omkring jagt, er det dog ikke lige let at finde frem til det rette jagtudstyr. I hvert fald ikke idet man er ny i faget og ikke vil spendere alle mine penge i en forretning med en overivrig ekspedient. Det er derfor, at jeg så småt er startet på at glo efter jagtudstyr på internettet. Der har jeg fundet en virkelig god webbutik, der har alt lige fra haglgevær til jagthorn. Det jagtudstyr, de har er endda til billige penge.

Nu hvor jeg har snuset lidt rundt i internetbutikken, indrømmer jeg, at jeg reelt godt kan se det seje i jagtudstyr. Sagt på en anden måde, jeg må indrømme, at jeg dagen i dag godt kan sætte mig ind i svigermekanikkens begejstring langt bedre. Jeg har valgt at bestille ’the full monty’ inden for jagtudstyr fra internetshoppen, til trods for at min første intention var ikke at købe mig helt fattig – og jeg glæder mig til at fremvise det næste gang vi tager på jagt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>