C5 grundpakken er et perfekt regnskabssoftware til enhver virksomhed

Har du behov for et effektivt bogholderi- og regnskabsprogram i dit firma? Vælger du Microsoft Dynamics C5 er det muligt for dig at få et optimalt regnskabsprogram, der reelt kan vokse i takt med, at dit firma bliver større, på grund af at softwaren kan opgraderes med enkeltmoduler som ganske ukompliceret kan skræddersys opgaveflowet i hverdagen. Derfor kan du med C5 Light sikre dig grundpakken til et regnskabsprogram, der inkluderer alle funktioner du skal bruge for at komme godt fra start og som tilmed er perfekt til at kunne honorere eventuelle opgaver i lige præcis dit firma.

Med Microsoft Dynamics C5 som regnskabsprogram til din virksomhed vil du bl.a. få et medarbejderkartotek og et kunde- og varekartotek med tilstrækkelig kapacitet til cirka 100 kunder såvel som 350 artikler. Således vil du være sikret et økonomi- og regnskabsprogram, hvor du er i stand til at udskrive individuelle adhoc-fakturaer, udspecificere samt vedligeholde aktioner og funktioner foruden importere og eksportere alle typer af data. Desuden er den håndgribelige brugerflade, der medvirker til at det er simpelt at styre alt ift. cashflow og økonomi i din virksomhed, en essentiel fordel ved Microsoft Dynamics C5.

C5 grundpakkens anseelige fleksibilitet er afgørende for, at økonomistyringssoftwaren er det foretrukne regnskabsprogram i det danske erhvervsliv. Det er nemlig muligt for din virksomhed at tilføje tillægsmoduler til fx finansindlæsning, ehandel, administration af løn og feriepenge mm. til C5 Light hvis arbejdsgangene i dit firma bliver mere komplekse. Vælger du at starte op med Microsoft Dynamics C5 til dit firma har du som følge deraf chancen for at få lige hvad dit firma skal bruge fra et professionelt regnskabsprogram uden forstyrrende funktioner til et fuldt udbygget økonomiprogram, der dækker samtlige behov.

Sukker du efter at få mere information om, hvorledes dit firma får mest ud af at bruge penge på Microsoft Dynamics C5, når du mangler det rette regnskabsprogram? Så få en snak med konsulent, der ligger inde med kompetencerne til at geare funktionaliteten i C5 Light til dit firmas opgaver.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>