Bukning af rør som fx kedelrør

Vil du vide noget om rør, som fx udstødningsrør, bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning? Bukning af rør + profilvalsning vinder i disse år som et favorabelt alternativ inden for rørbearbejdning til almindelige svejsede løsninger. Med bukning af rør kan man nemlig ikke blot gøre omkostningerne til selve anskaffelsen af nye rør mindre. Hvis I gør brug af rørbukninger i jeres produktionsvirksomhed, kan det oftest lade sig gøre at få en særligt tilpasset løsning med et mere æstetisk resultat. Samtidig er rørbukninger nemmere at rengøre og er knap så tunge. Hvis jeres virksomhed træffer et valg om at bruge os som leverandør af bukning af rør, f.eks. udstødningsrør, samt anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver bukket med baggrund i jeres behov. Som firma råder vi nemlig ikke kun over flere af Skandinaviens dygtigste eksperter i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget værksted, laver vi tillige det meste af det bukkeværktøj plus de bukkematricer, som vi anvender.

Af den årsag er vi i stand til indfri ethvert behov i en virksomhed. Før vores rørspecialister starter den egentlige rørbukning, fremstiller vi et fixtur ud fra en særlig protype. Prototypen udføres endvidere ud fra en tegning, som vores eksperter modtager fra jeres firma eller selv fremstiller i svejsebøjninger. Bagefter udføres den konkrete rørbukning samt eventuelle senere bukninger af rør på baggrund af dette fixtur. På den måde kan vi sikre, at de bukkede rør modsvarer forholdene i jeres virksomhed. Ud over rørbukning samt udførsel af professionelt bukkeværktøj, kan vi tillige udføre forskellige former for valsning af rør samt alle former for profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til favorable priser på ordrer på kun fem styks. Ud over profilvalsning udfører vi en efterbehandling, der imødekommer jeres behov, og vi bukker rør af radier i alle størrelser. Vores firmas brede ekspertise gør, at vores eksperter pt. udfører opgaver for virksomheder i talrige arbejdsområder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>