Bring træemballage såsom europaller i brug med det formål at værne om naturen

I godstransporteringsindustrien går det først og fremmest ud på at gøre transportforholdene så gode, som de kan blive, så processen både fremskrider så nemt og bliver klaret så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor er det også enormt betydningsfuldt at købe de perfekte paller af den grund, at hver enkelt palletype besidder forskellige styrker.

I dette indlæg kigges der både på plastpaller og træemballage såsom europaller. Afhængig af de transporterede varer såvel som transporteringsmetoden, er det jo ej alle palletyper, som kan afbenyttes.

Den helt store gode ved træemballage er, at miljøet drager fordel af europallerne. Europaller har nemlig en høj nytteværdi som genbrugspaller af den grund, at de kan genbruges på mange fragter og fortsat bevare kvaliteten. Tilmed kommer desuden, at benyttelse af træemballage reducerer udledningen af kuldioxid forbundet med varetransport med op til 1/3.

Plastpaller, derimod, anvendes normalt som paller til engangsbrug af den årsag, at de ej er så robuste som europallerne. På den anden side vejer de meget mindre, og de er derfor et oplagt valg til flytransport, da der her er grænser for den tilladte totalvægt. De besidder derudover den styrke, at plastpaller sammenlignet med træemballage ikke mærkes af vind og vejr, fordi det betyder, at de under hele turen har den samme vægt og rumfang, uagtet om der er snevejr eller sol.

Det er derudover ej nødvendigt, at du ofrer miljøvenlighed, udelukkende på grund af, at du helst vil have plastpaller og ikke europaller. De bedste plastpaller manifaktureres nemlig af en form for plast, der er 100 procent genbrugeligt. Hvorvidt det er plastpaller eller europaller, der egner sig bedst til dit behov, må af den grund være helt og holdent overladt til dig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.