Bliv bedre til fodbold, fitness eller boksning på vores Efterskole

Vores sportsefterskole i Midtjylland har med garanti noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig institutionder kan prale af at have mange forskelligartede studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem så forskellige sportsarter som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget mere end bare sport og idræt. I kraft af den naturskønne placering i det smukke Midtjylland lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis design eller musik. Lige meget hvad er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med et sjovt og spændende år, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Efter efterskolens daglige undervisning, er der også rig mulighed for at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det sker både i form af forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men absolut også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen arrangerer men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to studieture til udlandet. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne tur får de elever med outdoor som linjefag, mulighed for at overnatte i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at tilrettelægge. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selvom du ikke er til sport, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde adskillige fag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>