Både hundeejere og familier vælger havehegn

Havehegn hitter stort hos landets småbørnsforældre, og det er absolut ikke svært at forstå hvorfor. Her i landet er befolkningen nemlig kendt vidt og bredt, som værende et folkefærd, som elsker at beskytte retten til privatliv, og et velplaceret hegn må med garanti siges at være den mest effektive måde at holde forbipasserendes nysgerrige blikke ude på!

Særligt i forstæderne myldrer det med havehegn. Her tilskrives hegnenes fremtogt dog hovedsageligt det store antal af børnefamilier med kæledyr. At holde eventuelle forbipasserendes nysgerrige blikke udenfor hjemmets grund er nemlig langt fra havehegnenes eneste funktion – de bruges også til at holde børn og kæledyr inde i den!

Dansk landbrug og industri har i lang tid fået øjnene op for de funktionelle havehegn, men nu lader det altså til, at de også har fået en fast plads hos de danske familier. Flertallet oplever faktisk ligefrem, at der skabes en helt særlig familiehygge med en indcirklet baghave, hvor der eksempelvis kan placeres et gyngestativ til børnene eller anlægges en fin urtehave.

For flere danskere er grill desuden en stor del af sommerens familiehygge, og en have afgrænset af havehegn er perfekt til opstilling af en lille grill, hvor hele familien kan samles på en sommeraften uden at risikere indblanding fra eventuelle nysgerrige naboer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.