At være indehaver af en trailer udgør en enorm fordel

Dengang jeg var teenager fantaserede jeg om en fed sportsbil, som jeg kunne bruge til at fræse hen ad motorvejene i. Efter at være blevet forælder, er jeg imidlertid godt tilfreds med, at jeg faktisk valgte at købe en solid 5-dørs familiebil, for at skulle transportere familien rundt i en sportsvogn ville godt nok være anstrengende! Nogle gange har vi nu stadig været udsat for problematikker ifm. pladsmangelFx i forbindelse med at vi har været iBiva og handlet nogle nye møbler, som skulle fragtes med hjem i boligen. Den problemstilling er imidlertid løst nu, idet min kone og jeg har valgt at investere i en trailer.

En trailer er ekstremt nyttig og kan i bund og grund bruges til vildt mange ærinder. Jeg har indset, at det ej udelukkende er ifm. møbeltransport, at en trailer finder anvendelse. Ifald den største af juniorerne skal afhentes fra skole sammen med cyklen, er det nemlig en del simplere at smide den op i traileren i stedet for at skulle spænde den bag på dytten. Hvis vi har oplevet at have brug for at køre på lossepladsen, har det ligeså været meget nemt at lægge skraldet op i traileren. Førhen var vi jo nødsaget til at køre adskillige gange for at kunne få alting med.

Jeg er af den grund enormt henrykt for at være ejer af en trailer. I grunden er den en af de allerbedste investeringer, vi nogensinde har gjort, & jeg kan overhovedet ikke erindre, hvordan vi i 1. omgang har været i stand til at klare os uden en trailer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.