Aluprofiler er den optimale profilløsning til en lang række brancher og formål

Det stadig større fokus på at belaste miljøet mindst muligt har resulteret i, at aluprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler, har udviklet sig til at være det mest populære valg blandt et væld af brancher på det seneste. Dette er først og fremmest et resultat af, at aluminum er et metal, der har en genanvendelsesprocent på så godt som 100 % såvel som utallige attributter, som minimerer forbrug af varme og elektricitet. Dertil er det muligt at producere specialdesignede aluprofiler til attraktive priser uanset seriestørrelse.

Alu profiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler, er en foretrukken profilløsning blandt et væld af brancher af en række årsager. De mest centrale af disse er, at legeringer i aluminium er utroligt lette og har en trækstyrke, der som udgangspunkt er dobbelt så høj som på øvrige typer af metaller. Derudover har alu profiler en optimal korrisionsbeskyttelse og en fordelagtig reflektionsevne.

Aluminum har en væsentlig formbarhed, hvilket bevirker, at man kan lave alu profiler med et lavt energiforbrug uanset metode til bearbejdning og valg af overfladebehandling. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man ydermere sætte de krævede monteringsmekanismer direkte ind i aluminiumsprofilet, så det bliver problemfrit at montere korrekt. Alt dette betyder, at det kan lade sig gøre at specialdesigne aluminiumsprofilerne så de passer til netop dit firmas behov.

Når du får designet såvel som produceret aluminiumsprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler, ved os, kan vores specialister garantere dig et resultat, der matcher dine forventninger. Som virksomhed prioriterer vi nemlig at være på forkant med branchens nyeste teknikker i relation til forædling af aluprofiler. Som et ekstra plus laver vores erfarne specialister et prøveeksemplar af dine individuelt designede aluminiumsprofiler inden for fem uger efter den dato, hvor du har godkendt den endelige profiltegning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.